group_work
iBis Industrii

Tehnologii moderne si functionalitati personalizate pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra

Distributie - derulati intreaga afacere de distributie cu o singura solutie software integrata. Reduceti costurile, luati cele mai bune decizii si castigati timp.

Logistica - integrati toate procesele specifice din Logistică cu soluții software de ultimă generatie. Vizibilitate completa, costuri reduse si control sporit al afacerii.

FMCG - Rezolvati problemele din lantul de aprovizionare, livrati la timp produsele. Aveti o vedere de ansamblu pentru a lua decizii corecte, bazate pe date în timp real.

Retail - Gestionati toate canalele de vanzare, din toate locatiile, comenezile și livrarile, stocurile, relatiile cu clientii, in timp real. Lucrati rapid cu volume mari de date.

Agricultura - Acoperiti toate procesele din companie, de la gestiunea productiei agricole la aprovizionare, stocuri, vanzare directa sau prin distribuitori, mijloace fixe, parc auto, incasari, plati, gestiune financiara și contabila.

Servicii - Automatizati fluxul de lucru al proiectelor. Evaluati profitabilitatea, reduceti timpul și cheltuielile cu managementul proiectelor și al resurselor.

Constructii - Gestionati eficient compania, executati mai multe proiecte cu mai putine resurse, tineti evidentia stricta a costurilor si resurselor, analizati și reduceti costurile.

Detalii de contact

Strada Tipografilor 11-15,
Bucuresti, Romania
013714
contact@dohu.ro

Trimite un mesaj