show_chart
Vanzari
attach_money
Salarizare
people
R. Umane
storage
Aprovizionare
build
Fabricatie
watch_later
Planificare
line_style
Mij. Fixe
memory
Analize
settings
Fluxuri
folder_open
Documente
people
iBis Resurse Umane

Fluidizaţi procesele ce ţin de gestiunea personalului

Departamentul de resurse umane este o componentă a unei companii care are dificultăţi în a-şi cuantifica profitabilitatea în cifre, cu toate ca în realitate tot profitul companiei este un beneficiu adus de departamentul de resurse umane pentru ca ei aleg oamenii care muncesc pentru acest profit.

Soluţia vine în ajutorul profesioniştilor în resurse umane (HR) sau a managerilor implicaţi în organizarea procesului de angajare, precum şi în cultivarea abilităţilor angajaţilor dvs. şi formarea forţei de muncă.

Fluidizaţi procesele ce ţin de gestiunea personalului - Automatizarea proceselor de resurse umane de bază, cum ar fi administrarea informaţiilor legate de un angajat, creşte eficienţa şi sprijină departamentul de HR în momentul în care se confruntă cu schimbarea unor reglementări legale.
Aplicaţia ajută organizaţiile de orice profil să-şi crească performanţele, prin alocarea eficientă a angajaţilor în proiectele iniţiate de compania dvs., după identificarea eficientă a competenţelor necesare şi alinierea echipei şi a obiectivelor individuale cu obiectivele corporaţiei.

Atrage persoanele cele mai bune la compania ta - iBis Resurse Umane se ocupă şi de o parte foarte importantă a procesului de angajare şi anume de identificarea poziţiilor cheie specifice şi de atragerea şi selecţia candidaţilor, pentru a evita apariţia situaţiilor în care un post rămâne neacoperit pentru o perioadă mai lungă de timp. Aplicaţia accelerează şi, totodată, simplifică procesul de recrutare şi de construcţie a unei baze de date cu solicitanţi, o sursă valoroasă de talente interne şi externe.

Reduceţi costurile de HR - În timpul procesului de angajare, departamentul de resurse umane trebuie să înregistreze o multitudine de informaţii în documente variate. De asemenea, departamentul de HR este responsabil cu evaluările de performanţă ale angajaţilor şi cu modificările pachetelor de beneficii. Aceste procese sunt adesea ineficiente datoritã nevoii de rutare manuală pentru aprobări. În medii care nu beneficiazã de procese controlate şi centralizate, aceste documente se pot pierde.
Folosind soluţia iBis Resurse Umane, scăpaţi de toate aceste probleme, reduceţi costurile cu consumabilele irosite pentru simple operaţiuni şi accesaţi uşor şi rapid, informaţii pe care altfel le găseaţi arhivate în mai multe locuri.

Competenţă şi performanţă - Performanţele personalului din cadrul unei companii/instituţii se cuantifică din persectiva proprie fiecărei unităţi în parte în funcţie de aspiraţiile şi obiectivele fiecăreia. iBis oferă posibilitatea clienţilor de a-şi configura singuri criteriile de evaluare a personalului oferind instrumente în acest sens. Pe baza acestora puteţi realiza planuri de dezvoltare pe termen lung pentru angajaţi şi urmări şi monitoriza progresul lor, eliminând neimplicarea şi slaba performanţă.

Detalii de contact

Strada Tipografilor 11-15,
Bucuresti, Romania
013714
contact@dohu.ro

Trimite un mesaj