show_chart
Vanzari
attach_money
Salarizare
people
R. Umane
storage
Aprovizionare
build
Fabricatie
watch_later
Planificare
line_style
Mij. Fixe
memory
Analize
settings
Fluxuri
folder_open
Documente
build
iBis Fabricatie

Orice administrator responsabil are în vedere reducerea costurilor de producţie prin utilizarea eficientă a resurselor. Pentru aceasta, este nevoie de informaţie actualizată, centralizată şi disponibilă imediat.

iBis Fabricaţie ajută la gestionarea unui ciclu complet de producţie, de la necesarul de materii prime şi materiale până la realizarea produsului finit.

Organizaţi şi urmăriţi activitatea de producţie - Responsabilii de producţie îşi pot planifica procesele din secţie şi pot exploata la maximum echipamentele de care dispun, simplificând circuitul informaţiei.Astfel, în funcţie de specificul fiecărei organizaţii, pot fi stabilite fluxuri de lucru care să necesite aprobare pentru fiecare piesă sau ingredient folosit în procesul de fabricaţie, sau pot fi construite fluxuri în care să existe aprobări doar pentru operaţiunile importante.

Îmbunătăţiţi continuu calitatea produselor şi serviciilor - Adaptarea produselor oferite la cerinţele pieţei a devenit una din preocupările de bază ale oricărei companii care doreşte să supravieţuiască în condiţiile economiei actuale. Într-o astfel de situaţie, singura soluţie este îmbunătăţirea continuă a produselor şi serviciilor prin optimizarea continuă a proceselor organizaţiei, din fiecare etapă a ciclului de viaţă a produsului sau serviciului oferit.

Beneficiaţi de funcţionalităţi multiple - Sistemul informatic conţine funcţionalităţi pentru: listă de materiale, management de cost, planificare, capacităţi de producţie, manoperă, raportări. De asemenea, oferă posibilitatea de a crea design de produse (machete) versionate, localizarea şi vizualizarea ulterioară a acestora fiind foarte facilă.
Procesele de asamblare evidenţiază mişcarea stocurilor prin ieşirea automată din stoc a materiilor prime şi materialelor care intră în procesul de asamblare şi intrarea pe stoc a produsului finit rezultat.

Reduceţi cheltuielile prin eficientizarea procesului de producţie - Poate nu de puţine ori vi s-a întâmplat să produceţi fără să aveţi comenzi ferme sau fără să fi făcut măcar o previzionare a vânzărilor şi apoi multe materiale au fost blocate pe stocuri.
Apelând acest modul, veţi putea urmări fiecare etapă a producţiei, având controlul total asupra procesului şi contribuind la eliminarea timpilor morţi, la reducerea rebuturilor şi la îmbunătăţirea calităţii produsului finit.

Detalii de contact

Strada Tipografilor 11-15,
Bucuresti, Romania
013714
contact@dohu.ro

Trimite un mesaj